Palvelut

Tarjoamme sinulle tukea tunneperäisten ja käyttäytymiseen liittyvien ongelmien käsittelyyn. Autamme sinua selviytymään erilaisista haasteista ja edistämään henkistä hyvinvointiasi. Tapaamiset hoituvat etäyhteyden kautta, joten voimme joustavasti sopia tapaamiset paikasta riippumatta. Yleisimmät ongelmat, joihin lyhytterapia tutkitusti ja kokemuksemme perusteella tarjoaa apua, ovat:

Identiteetin ja itsetuntemuksen tutkiminen 

Oletko hukassa itsesi kanssa? Etkö enää tiedä kuka olet ja mitä haluat elämältäsi? Lyhytterapia tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia ja ymmärtää paremmin omaa identiteettiäsi ja tavoitella kasvua ja kehitystä kohti omannäköistä innostavaa elämää.

Ahdistus ja alakuloisuus 

Tunnetko olosi toistuvasti ahdistuneeksi ja koet ettei oikein mikään tunnu miltään? Tuntuuko, että elämältäsi puuttuu suunta ja et tiedä miksi tunnet itsesi alakuloiseksi? Terapiassa voimme yhdessä käydä läpi elämäntilanteesi ja haemme syitä ahdistukseen. Lyhytterapia voi hyvinkin nopeasti alkaa helpottaa vaikeita tunteitasi ja alat nähdä ratkaisuja omaan tilanteeseesi.

Masennus 

Koetko olevasi masentunut? Onko sinulla pitkäkestoista alakuloisuutta, väsymystä, toivottomuutta ja mielenkiinnon menetystä? Pidempäänkin jatkunut masennus voi alkaa helpottaa jo muutaman terapiatapaamisen myötä. Pienikin muutos tunteissa voi saada aikaan hyvän kierteen, joka antaa toivoa ja innostusta elämääsi kohtaan.

Stressi ja elämänmuutosten hallinta 

Elämänmuutoksiin, kuten avioeroon, menetykseen tai työpaikan menettämiseen, liittyvä stressi ja sopeutumisvaikeudet on helpompi kohdata ammattitaitoisen terapeutin tuella.

Narsistin uhri 

Oletko joutunut narsistin uhriksi? Onko lähipiirissäsi narsisti, joka saa sinut kokemaan itsesi mitättömäksi ja arvottomaksi? Oletko parisuhteessa narsistin kanssa ja haluat saada apua tilanteeseesi? Narsistin uhriksi joutuminen voi olla hyvin haitallista ja traumatisoivaa. Jos tunnet olevasi narsistin uhri, voimme auttaa sinua kohtaamaan vaikeat tunteesi ja saamaan voimaa irrottautua haitallisesta suhteesta.

Itsetunto-ongelmat 

Terapia voi auttaa sinua, jos kamppailet itsesi hyväksymisen ja itsetunnon kanssa.

Parisuhdeongelmat 

Onko parisuhteessasi ristiriitoja, vaikeuksia keskustella tärkeistä asioista tai ajatteletko usein eroamista? Voimme tukea sinua parisuhdeasioissa, joko yksilöterapiassa tai pariterapian menetelmin. Jos kumppanisi ei halua osallistua terapiaan, voimme auttaa sinua löytämään keinoja parisuhteen kohentamiseen yksilöterapiassa.

On tärkeää muistaa, että jokainen ihminen on yksilöllinen, ja syyt hakeutua terapiaan voivat vaihdella suuresti. Jos koet, että jokin elämänalueesi tuottaa sinulle merkittävää ahdistusta, kärsimystä tai häiriöitä, harkitse terapian hakemista. Terapiassa voimme auttaa sinua käsittelemään haasteita ja kehittämään taitoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan paremman elämänlaadun ja henkisen hyvinvoinnin.